Тотална мизерия цари в Спешното отделение в Перник. За това сигнализира

...
Тотална мизерия цари в Спешното отделение в Перник. За това сигнализира
Коментари Харесай

Бърза помощ в Перник: времето е спряло в 50-те години - в най-отвратителния им вид

Тотална бедност царува в Спешното поделение в Перник. За това алармира пред Нова тв пациентката Милена Станиславова. Тя е посетила МБАЛ „ Рахила Ангелова ”, с цел да придружи татко си, който е възрастен, паднал и имал потребност от лекарска помощ.

„ Получи оптимално добра помощ от лекарския екип. Линейката пристигна за 20 минути (те живеят в село Студена, б.р.)

Проявиха необикновено отношение към татко ми, след товав Шокова зала изпаднах в безспорен потрес - всичко остаряло, захабено.Хората бяха положили оптимални старания да бъде чисто. Времето беше спряло 50-те години, само че в най-отвратителния им тип.

Никой не заслужава да работи в тази бедност, стана ми обидно за лекарите ”, описа Милена пред Нова тв тази заран.

Коридорите са в дупки, в кабинетите личният състав " единствено където не си е заковал столовете с пирони ", шокирана е дамата.

Можела е да покаже още по-ужасяващи гледки.

" Аз стопирах да фотографирам, тъй като ми стана обидно за хората, които работят там. Това са безчовечен условия - по какъв начин може ние де желаеме от лекарите каквото и да било, при положение че те работят 24/7 в тия условия. Ако вашият стол е закован с пирони, бихте ли работили ", споделя дамата, като особено акцентира, че няма искания към никого и нищо. 

От Министерство на здравеопазването дават отговор до малкия екран, че сигнали, свързани с хиниената би трябвало да се подават до... ХЕИ.

Предвидено е преустрояване и ремонт на Спешното поделение по европрограма, коментират от Министерството на здравеопазването по питане на Нова тв. Не е конкретизирано обаче по кое време ще стартират ремонтните действия.



Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР